Nya Hasselbacken - vi fortsätter utveckla Hasselbacken

Bildtext saknas

En flytt, och början på något nytt

 

På nya Hasselbacken erbjuder vi nybyggda, moderna, fräscha lägenheter där du kan starta något nytt. Vi har vridit och vänt på kalkylerna för att bygga fräscha hyresrätter – utan att hyrorna ska bli för höga. Lägenheterna är väldisponerade, ljusa och med öppen planlösning. Här finns allt du behöver för att leva bekvämt, självständigt eller tillsammans med någon du gillar. Livet kan börja, på nya Hasselbacken!

 

Allt du behöver veta

På nya Hasselbacken erbjuder vi nybyggda, moderna, fräscha lägenheter som är både smarta och hållbara. Läs mer på www.nyahasselbacken.se.

 

Uthyrningen startar 14 oktober.

För att få möjlighet att hyra en av våra lägenheter måste du vara registrerad i vår kö. Registrera dig redan idag på "Mina sidor" för att öka dina chanser att lägga vantarna på ett kontrakt på en ny lägenhet. Säkra din plats i kön! Varje dag räknas!

Nytt men hållbart

Vi har ansträngt oss för att erbjuda hög standard till en rimlig hyra. Samtidigt har vi haft höga ambitioner när det gäller hållbarhet. Smart design och miljövänliga material ger ett boende som är både ekonomiskt och ekologiskt. Hög kvalitet behöver inte alltid kosta väldigt mycket mer.

I samtliga rum är väggarna vitmålade med trälister mot golven. Alla golv har ekparkett. Badrum/wc är kaklade med vitt kakel och har plastmatta på golvet med uppvik mot väggen. Det finns garderober i sovrummen i två- och trerumslägenheterna samt garderob och städskåp i hallen i samtliga lägenheter. Fräscha, ljusa gemensamma utrymmen med terrazzoklinker på golven i trapphus och entréer. I tvättstugan på vindsplanet finns tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp och där tvättider bokas digitalt.

 

Ljust och fräscht

Våra nya lägenheter på Hasselbacken är yteffektiva och smart planerade. Lägenheterna är designade för att kännas moderna och fräscha. Med stora fönster och öppna ytor får du ett hem där det är lätt att trivas.

 

Läs mer på nyahasselbacken.se

 

Gå en virtuell rundtur i lägenheterna