En inkluderande arbetsmiljö

Bildtext saknas

Så tänker vi kring mångfald i rekryteringsprocessen

 

Vi på Stenungsundshem tycker att mångfald är en viktig komponent när vi rekryterar. Genom att omfatta olika perspektiv, erfarenheter och bakgrunder när vi utvecklar våra arbetsgrupper så kan vi skapa en arbetsplats där varje kollega känner sig sedd och värdefull.

 

När vi rekryterar, vill vi inkludera olika röster och synsätt, eftersom vi tror att det i sin tur ökar vår kreativitet och problemlösningsförmåga. Det handlar om att bygga en kultur där alla känner sig trygga nog att dela med sig av sina idéer och insikter. 

Mångfald främjar inte bara trivsel och engagemang bland våra medarbetare, det stärker ju också vår förmåga att möta behoven och perspektiven dels hos våra hyresgäster, dels i samhället i stort.

Vi på Stenungsundshem är övertygade om att mångfald är avgörande för att bygga en bättre framtid för alla i samhället. Genom att anställa medarbetare med olika bakgrunder kan vi förstå och anpassa oss till de olika behov som våra hyresgäster har. Det stärker vår roll som en fastighetsförvaltare som ju inte ”bara” erbjuder bostäder, utan på det stora hela skapar platser och förutsättningar där människor kan växa och trivas.

Vi strävar efter att hela tiden utvecklas genom att lära av varandra och våra olika perspektiv. Genom att inkludera mångfald i vår rekrytering bidrar vi till att skapa en organisation som verkligen reflekterar och tjänar vårt samhälle. Det är bland annat så som vi kan göra skillnad, på riktigt.

.